Home > Sbs 2003 > Sbs 2003 Cannot Access Owa Externally

Sbs 2003 Cannot Access Owa Externally

I tried it with and without the domain name prefix. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Show that the square matrix A is invertible Can an object *immediately* start moving at a high velocity? Go to the tab Directory Security and hit the button Edit in the labe IP address and domain restricitons. his comment is here

If I turn the firewall OFF on the server the error is instant. It might be an issue with the config not the router itself.  Try running Wireshark on the machine while you are attempting to access it externally.  Wireshark should tell you if If anyone has any solutions or ideas as to what this might be please let me know as all ideas are welcome. C++ calculator using classes How do I deal with my current employer not respecting my decision to leave?

Because there is a Windows 2003 R2 Server on each VLAN, that is replicating via DFS Replication. I had SMTP, HTTP, HTTPS and 3386 all opened and port forwarded from the firewall to the SBS servers LAN IP but not 4125. Click Properties.

Change the SSL Port Number in the SSL Port edit box (or click Advanced for multiple Port settings). And also check the fire wall or ISA server, confirm you have open the righ port 3. that's your router IP right? ChrizRockster -> RE: OWA not working Internally (14.Jan.2008 4:28:27 AM) Can I add the following screenshot.

Covered by US Patent. will not be able to access your OWA using the public FQDN, UNLESS you put an A-record in your AD DNS to resolve the public FQDN to the server's INTERNAL IP.Your Add Cancel × Insert code Language Apache AppleScript Awk BASH Batchfile C C++ C# CSS ERB HTML Java JavaScript Lua ObjectiveC PHP Perl Text Powershell Python R Ruby Sass Scala SQL https://community.spiceworks.com/topic/104851-cannot-access-owa-externally i have 80, 25, and 443 forwarded to .3 which is the exchange box.

Good luck, hope this helps or at least steers you in the right direction. 0 Message Author Comment by:dcadler2010-06-01 Comment Utility Permalink(# a32889986) Thanks for all of your help. I can't tell you how many times I have watched someone struggle for hours to find out there was a Save button somewhere in the interface they never clicked. Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? If necessary, expand the Web server that you want, and then expand Web Sites.

Problem # 2 How are you routing between your VLANs? Privacy Policy Site Map Support Terms of Use OWA not working Internally - Fixed (Full Version) All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> General Message ChrizRockster -> OWA not I'll take a look at the link. I would power cycle the router after making the config changes to forward the required ports (port 80 is not recommended...for SSL ports 443-445) to the servers internal address and power cycle

and these all point to the Single IP Address which is my server on 192.168.1.10 I can connect internally from both the server and a PC on the network to OWA this content Polyglot Anagrams Robbers' Thread Why does top 50% need a -50 translate offset? To be honest I am enjoying finding my way round ISA, I didn't think i would but its been pretty good. Still no resolution.

After doing so, I get a 403 error any time I try to access OWA or RWW from outside the LAN. to www...... Depending on what mfgr and model of router, you may have to power cycle it before the configuration changes take effect, and especially if it is a watchguard, or Juniper, setting weblink Click OK to save the changes. 0 Chipotle OP Haslemere Shrimper Jul 17, 2010 at 12:53 UTC Geoff Baldwin Trading as Beaufort Networks is an IT service provider.

ISA is going to drop the packets because they orginated from a route it does not know. None of this made any difference. i am able to go to a computer on the network and in the browser type in http://server3e.datacomm.local and access OWA so i know its working.

But again - as no authentication has taken place what exactly may not have the correct permissions? @Stuart Fordham - If I open Telnet in a command Prompt, then set localecho,

Then power cycle the router and try to access it again. I have one problem left. Sunday, July 25, 2010 1:07 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Can you from your firewall trace the traffic so you can follow it to the destination (server)?Jonas SBS 2003 installs iis with some extra added features that cna prevent anyone from outside accessing your websites like exchange for instance.

I don't have any hair left so any help please! share|improve this answer answered May 8 '09 at 11:25 Bravax 431312 I've created a rule which specifically allows https inbound. RB Rotorblade -> RE: OWA not working Internally (14.Jan.2008 2:00:08 PM) to add, you may need to update the NIC drivers too. check over here Note that you will now grant anyone access to your default website and this could go directly against your companies security policy.The owa is still secured with a username and password

Previous Thread Next Thread Loading... 0/5, 0 votes Pastor TC Guest I have recently setup SBS 2003 in my church office. Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions. How do I know if host headers are being utilised? Any more ideas?

also second, I am able to go to the exchange server and type in http://localhost/exchange and get to OWA. Is DNS properly configured to hit the server? The Netgear Switch is dealing with the routing between the two VLAN's.