Home > Sbs 2003 > Sbs 2003 Monitoring And Reporting The Webpage Cannot Be Found

Sbs 2003 Monitoring And Reporting The Webpage Cannot Be Found

Report Abby- May 9, 2011 07:12AM This is what worked for me as well. Select External Account or add it 14. Companyweb is a dynamically created site. After IISRESET and click on web site in IIS Mgr I get "The connection >> to the server was lost. navigate here

To check for possible errors, please refer to the associated .log located in the temp directory. [01/24/07,09:38:39] Setup.exe: GetGlobalCustomProperty({1109E7E9-D862-400B-8414-F099175475D1}) [01/24/07,09:38:40] Setup.exe: GetGlobalCustomProperty(A74831CE-071C-430F-85CF-B5FE58C2AA95) [01/24/07,09:38:40] Setup.exe: SetupManager::RunPostSetupLaunch() starting [01/24/07,09:38:40] Key seems to be: stsadm.log The server instance specified was not found. Thank you. Connect with top rated Experts 28 Experts available now in Live! Get More Information

If need be, a remote session can be scheduled within the case. Report Deesha- May 3, 2010 12:31AM This is what worked for me -- incredible! Report XioaXioa- May 19, 2010 07:50PM linda your a genius stupid maleware changed settings and now that I changed them back I can play mabinogi in peace once again =D Report

I know what happened. Do you want to reconnect?" Connects >>> after click on OK. >>> 9. ASP.Net is 1.1.4... >> 6. Thank you Report ThreeZo- Apr 21, 2010 09:02PM thanks!

After IISRESET and click on web site in IIS Mgr I get "The >>>>>>>>> connection to the server was lost. Tags: Thanks! Eventlog MsiInstaller: Event ID: 1015 domainname\administrator: Failed to connect to server: Error: 0x800401F0 (event in log 2 times) Note: I am SURE I could get this report at http://local host/monitoring/perf.aspx last week. 8.

The Inetpub directory appears to have correct permissions. you say https://localhost shows a certificate warning??? Any thoughts out there? Check for the file in %winroot%\help directory. [01/24/07,09:24:47] Licensing: ***ERRORLOG EVENT*** : Copying sbsshared.chm failed (error = 5).

I get the same error message when I click on Update Services or Backup. http://itknowledgeexchange.techtarget.com/itanswers/sbs-monitoring/ Anti Spam Articles Authors Blogs Books Free Tools Hardware Hosted Exchange Links Message Boards Newsletter Services Software Tips Webinars White Papers About Us : : Product Submission Form : Advertising Information Sign Up Now! Have you ensured there are no re-directs configured for the site in IIS?

Art Bunch posted Jul 9, 2016 Microsoft.net framework install... check over here Success CenterAssetsSearchSuccess CenterServer & Application Monitor (SAM)Alert CentralCustomer ServiceDameWare Remote Support & Mini Remote ControlDatabase Performance Analyzer (DPA)Engineer's ToolSet (ETS)Enterprise Operations Console (EOC)Failover Engine (FoE)Firewall Security Manager (FSM)Free Tools Knowledge BaseipMonitorIP Has something changed security on these pages? >>>>>> >>>>>> Hope someone can help. >>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>> >>>> >>>> >>> What a/v security software are you using? >> >> > I think it may have registering those dlls may have been the key.

Thanks Report Jo- Oct 25, 2012 11:50PM Thank you that worked for me .... and Only recently did I install Symantec Corporate Exchange edition. WServerNews.com The largest Windows Server focused newsletter worldwide. his comment is here Lord willing I will be able to do so.

No event log errors >>>>>>>> 3. When I click on Monitoring and Reporting or Backup in Server Manager I get "This program cannot display the webpage" 1. I can get Performance report in IE at >>>>>>>>> https://localhost/monitoring/perf.aspx.

All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback MenuExperts Exchange Browse BackBrowse Topics Open Questions Open Projects Solutions Members Articles Videos Courses Contribute Products BackProducts Gigs Live Courses Vendor Services Groups

Helpful +6 Report RabbitGumbo Apr 14, 2010 07:35PM If all else fails, try the following: 'Start', 'Run' regsvr32 jscript.dll Note: you should get a little window pop-up saying "successful" then Note: I am SURE I could get >>>>>> this report at http://local host/monitoring/perf.aspx last week. >>>>>> 8. Report kanishak- Feb 8, 2009 01:09PM Im encountering similar problem when opening ICICI Bank site, Mine is company laptop,page opens in office but when I try to open it using internet I have re-run CEICW >> 5.

Report Jesse- Mar 4, 2010 01:27AM How do you get to where you described? Jeff TechSoEasy 0 LVL 74 Overall: Level 74 SBS 64 Message Active today Expert Comment by:Jeffrey Kane - TechSoEasy2007-01-26 Comment Utility Permalink(# a18407518) Perhaps this will help to boost your Click Advanced. 16. weblink netstat -ano > netstat.txt noted ports 80/443 in use by 2 processes svhost (IIS) & wspsrv.exe (Firewall Service) 7.

Subscribe to our monthly newsletter for tech news and trends Membership How it Works Gigs Live Careers Plans and Pricing For Business Become an Expert Resource Center About Us Who We Before repeating the 829114 instructions, I am going to try and determine why the install is failing. There is an Intranet Folder written to the registry (HKLM\Software\Microsoft\SmallBusinessServer), but it is also empty except for the (Default) REG-SZ (value not set). Susan Bradley, Oct 30, 2008 #10 Advertisements Show Ignored Content Want to reply to this thread or ask your own question?

After the reinstall, the Default Website has 2 IP addresses 192.168.254.219 80 with a host header of companyweb 127.0.0.1 80 with a host header of companyweb We'll email youwhen relevant content isadded and updated. Edit: installed without the previous GFI folder, same issue.HTTP Error 404 - File or directory not found.Internet Information Services (IIS) Of course, all of this is being done on a restored If you have any questions, then please Write a Comment below!

I have done troubleshooting with Dell, but not able to resolve. Has something changed security on these pages? >>>> >>>> Hope someone can help. >>>> >>>> >>>> >>>> >>> >> >> > What a/v security software are you using? I have run the WSUS Server Cleanup Wizard (a couple of times). >>>>> >>>>> Is 7. By continuing to use our website, you consent to our use of cookies.

I have re-run CEICW >>>>>>>> 5. Do you want to >>>>>>> reconnect?" Connects after click on OK. >>>>>>> 9. Rerun CEICW 3. All automatic services are running >>>> 2.

Jeff TechSoEasy 0 Message Author Comment by:searcygr2007-01-24 Comment Utility Permalink(# a18388283) Yes & Anti-Spyware as well. Insufficient memory to continue the execution of the programHTTP/HTTPS Monitor returns a HTTP Error CodeHTTP/S Binding Monitors error: 401 - UnauthorizedIBM Informix Application returns an error for both the 32-bit and